Muschi file de porc in sos de rosii 

Printeaza

Muschi file de porc in sos de rosii din: muşchi file de porc, ulei, tequila, sos de rosii, usturoi.

Ingrediente Muschi file de porc in sos de rosii :Muschi file de porc in sos de rosii 

  • muşchi file de porc
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml tequila
  • 4 linguri sos de roşii
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Muschi file de porc in sos de rosii :

Carnea se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant şi se pune la călit în ulei.

Se întoarce periodic şi apoi se transferă într-un vas de cuptor. Se pun tequila şi usturoiul şi se lasă la cuptor aproximativ 20 de minute.

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Fleică de porc cu sfeclă roşie în sos dulce acrişor

Fleică de porc cu sfeclă roşie în sos dulce acrişor

O reteta delicioasa de fleica de porc cu sfecla rosie in sos dulce acrisor din: fleica de porc, sfecla rosie, unt, faina, lapte, miere, lamaie, sare si piper. Ingrediente: 700 g fleică de porc 500 g sfeclă roşie coaptă 50g unt 2 linguri făină 250 ml lapte 2 linguriţe miere 1 lămâie sare piper   […]

Medalioane de porc in sos de rosii

Medalioane de porc in sos de rosii

O reteta delicioasa de medalioane de porc in sos de rosii din: file de porc, sare, piper, ulei de masline, orez, rosii, usturoi, ceapa, bulion, suc de rosii, verdeata, masline, rosii uscate si unt. Ingrediente: 600 g file de porc sare piper 3 linguri ulei de masline 200 g orez 6 rosii 1 catel de […]

Muşchi de porc in sos de ceapă roşie

Muşchi de porc in sos de ceapă roşie

O reteta delicioasa de muschi de porc in sos de ceapa rosie din: muschi file de porc, rachiu, sare, piper, ceapa rosie, foaie de dafin, cuisoare, faina alba, ulei de masline extravirgin si patrunjel. Ingrediente: 1 kg muşchi file de porc 50 ml rachiu de vin sare şi piper proaspăt râşnit pentru sos: 3 cepe […]

Muschi de porc cu sos de prune si vin

Carne de porc cu prune uscate si sos de rosii

Carne de porc cu prune uscate si sos de rosii Ingrediente: 1 kg prune 500 g carne de porc 1 lingură zahăr 1 linguriţă făină 1 ceapă 50 ml ulei 2 linguri sos de roşii 1 pahar vin   Mod de preparare: Speli prunele şi le pui în apă ca să se umfle. Tai carnea […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.