Muschi file de porc cu ceapa si morcovi
PrinteazaO reteta delicioasa de muschi file de porc cu ceapa, morcovi, unt, faina, usturoi, supa de legume, sare, piper.
- 1 kg muşchi file
- 1 kg ceapă mică
- 500 g morcovi
- 100 g unt
- 3 linguri făină
- 5 căţei usturoi
- 500 ml supă de legume
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi carnea de pieliţe şi de tendoane, o speli, o scurgi bine de apă, o dai prin făină, apoi o pui într-o tavă mai mare, termorezistentă, în care ai topit untul. Adaugi şi cepele curăţate, morcovii rondele, usturoiul tocat şi supa de legume.
Potriveşti de sare şi piper, după gust. Coci carnea de porc circa o oră, apoi scoţi tava, feliezi carnea şi o serveşti împreună cu ceapa, morcovii şi sosul din tavă.
Muschi file de porc cu ceapa si morcovi
Pofta buna!