Muschi de caprioara la frigare din: muschi de caprioara marinat, unt, vin, sare, piper, cimbru, tarhon, usturoi Ingrediente: 1 kg muşchi de căprioară marinat 2 linguri cu unt 1 pahar cu vin sare piper măcinat cimbru sau frunze de tarhon usturoi Mod de preparare: Curăţaţi carnea de păr şi resturi de oase mici, ştergeţi-o […]
Muşchi la frigare cu garnitură de legume şi salată
PrinteazaMuşchi la frigare cu garnitură de legume şi salată din: muschi de vaca, unt, sare, piper.
- 1,400 kg muşchi de vacă
- 40 g unt
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Muşchiul se curăţă de pieliţă, se leagă de frigare cu sarmă subţire şi se sărează.
Se invirteşte in jurul jarului încins circa 40 minute.
Pe parcurs se unge cu unt.
Cînd este gata se presară cimbru şi piper.
Se serveşte tăiat felii pe un platou şi se garniseşte cu cartofi sau legume sub orice formă şi salată.
Pofta buna!
poate iti place si:
Muschi de vitel la frigare
Muschi de vitel la frigare din: muschi de vitel, slanina, usturoi, ulei, sare, piper, ardei iuti, cimbru, legume de sezon. Ingrediente: 1 muschi de vitel 200 g slanina 6-8 catei de usturoi 3-4 linguri cu ulei sare piper macinat 1-2 ardei iuti 2 linguri cu cimbru maruntit legume de sezon Mod de preparare: Spalati […]
Muschi la frigare
Muschi la frigare Ingrediente: 3,500 kg muşchi 100 g slănină ulei ceapă Mod de preparare: Curăţăm, legăm şi împănăm muşchiul cu slănină, cu un ac special. Il punem într-un castron şi turnăm deasupra ulei, adăugăm bucăţele de ceapă şi lăsăm să se marineze. Cu o jumatate de oră înainte de masă, punem muşchiul în […]
Muschi de vitel
Muschi de vitel Ingrediente: muschi de vitel sare piper Mod de preparare: Muşchiul de viţel se pregăteşte întreg sau tăiat în bucăţi : şniţel vienez, escalop. Muşchiul de viţel se frige ca şi muşchiul de vacă la tavă, la frigare sau înăbuşit Pofta buna!
Spinare de berbec
Spinare de berbec Ingrediente: spinare de berbec Mod de preparare: Spinarea de berbec (fileul) se prepară la tavă, la frigare şi înăbuşit. Acest fileu se poate găti tăind carnea in bucăţi mici, sau întreg, ca pulpa de berbec, împreună cu osul, sau fără oase, ca muşchiul de vacă. Pofta buna!
Pofta buna!