Muşchi împănat cu garnitură de ciuperci sotate pe crutoane, budincă de macaroane, cartofi prăjiţi şi sos spaniol
PrinteazaMuşchi împănat cu garnitură de ciuperci sotate pe crutoane, budincă de macaroane, cartofi prăjiţi şi sos spaniol
- 1,400 kg muşchi de vacă
- 120 g şuncă crudă
- 200 g macaroane
- 80 g limbă fiartă
- 1 trufă
- 40 g parmezan ras
- 300 g cartofi
- 300 g ciuperci mari
- 8 crutoane rotunde prăjite
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Muşchiul fript la frigare, împănat cu şuncă crudă, se aşază tăiat felii pe un platou.
Se garniseşte cu ciuperci sotate pe crutoane , macaroane fierte, taiate scurt şi sotate în unt cu limba afumată, fiartă trufa tăiată julien, parmezan ras şi cu cartofi prăjiţi.
Separat la sosieră se serveşte sos ,,spaniol” cu vin.
Pofta buna!