Muşchi împănat cu garnitură de ciuperci sotate pe crutoane, budincă de macaroane, cartofi prăjiţi şi sos spaniol

Printeaza

Muşchi împănat cu garnitură de ciuperci sotate pe crutoane, budincă de macaroane, cartofi prăjiţi şi sos spaniol

 

Ingrediente:Muşchi împănat cu garnitură de ciuperci sotate pe crutoane, budincă de macaroane, cartofi prăjiţi şi sos spaniol

  • 1,400 kg muşchi de vacă
  • 120 g şuncă crudă
  • 200 g macaroane
  • 80 g limbă fiartă
  • 1 trufă
  • 40 g parmezan ras
  • 300 g cartofi
  • 300 g ciuperci mari
  • 8 crutoane rotunde prăjite
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Muşchiul fript la frigare, împănat cu şuncă crudă, se aşază tăiat felii pe un platou.

Se garniseşte cu ciuperci sotate pe crutoane , macaroane fierte, taiate scurt şi sotate în unt cu limba afumată, fiartă trufa tăiată julien, parmezan ras şi cu cartofi prăjiţi.

Separat la sosieră se serveşte sos ,,spaniol” cu vin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.