Muschi la frigare

Printeaza

Muschi la frigare

Ingrediente:Muschi la frigare

  • 3,500 kg muşchi
  • 100 g slănină
  • ulei
  • ceapă

Mod de preparare:

 

Curăţăm, legăm şi împănăm muşchiul cu slănină, cu un ac special. Il punem într-un castron şi turnăm deasupra ulei, adăugăm bucăţele de ceapă şi lăsăm să se marineze.

Cu o jumatate de oră înainte de masă, punem muşchiul în frigare şi îl frigem învelit în hartie unsă. Invîrtim mereu frigarea şi îl ungem.

Cu o jumatate de oră înainte de a-1 servi, luăm hartia de pe muşchi, îl rumenim, apoi îl saram si il scoatem din frigare.

Tăiem fe­lii subţiri, le aşezăm în farfurie, le stropim cu sucul lăsat de muşchi şi servim cu garnitură de legume în farfurie separată.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.