Muşchi de miel gratinat din: muschi de miel, sare, piper, rozmarin, usturoi, ulei, unt, mustar de dijon, hrean, cascaval, cimbru, pesmet si supa de miel.
Ingrediente:
700 g muschi de miel
sare
piper
2 fire rozmarin
1 catel usturoi
3 linguri ulei
100 g unt moale
4 linguri mustar de Dijon
3 linguri hrean ras
60 g cascaval ras
1 lingura frunzulite de cimbru
4 linguri pesmet
400 ml supa de miel
Mod de preparare:
Muschiul se sareaza si se pipereaza. Se prajeste de jur imprejur in ulei incins, cu firele de rozmarin si usturoiul tocat.
Se scoate carnea si se pastreaza la frigider. Se incinge cuptorul la 180C.
Pentru crusta de mustar, se bate untul si se inglobeaza mustar, hrean, cascaval, frunzulite de cimbru si pesmetul.
Se unge carnea cu acest amestec si se gratineaza 8 minute la mijlocul cuptorului, pana ce crusta devine aurie.
In sosul din cuptor se adaugă supa şi se fierbe până ce scade bine. Se sărează şi se piperează.
Se taie muşchiul felii, perpendicular pe fibre, şi se serveşte cu sos.
Se servesc drept garnitură cartofi prăjiţi în ulei de măsline.
Miel in crusta din: cartofi, lapte, smantana, sare, piper alb, nucsoara, cascaval, paine toast, patrunjel, oregano, cimbru, fistic, ulei de masline, muschiulet de miel, ulei, vin rosu, supa de carne, otet balsamic. Ingrediente: 600 g cartofi 200 ml lapte 300 ml smantana sare piper alb nucsoara 60 g cascaval moale 1 felie paine toast 1 […]
Retete de Paşte: Tocanita de miel in stil asiatic Tocanita de miel in stil asiatic din: ulei de floarea soarelui, carne de miel, ceapa, ardei iute, seminte de fenicul, cardamom, praf de curry, lapte de cocos, linte, cartofi dulci si ulei. Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea soarelui 1 kg carne de miel, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.