Muschi de miel cu smantana (varianta)
PrinteazaMuschi de miel cu smantana din: muschi de miel, smantana, sare, piper, boia, faina, ulei.
- 1/2 kg muşchi de miel
- 1 cană de smântână
- 2 linguri mărar tocat
- sare
- piper
- boia
- 1 lingură făină
- 1 ceaşcă ulei
Mod de preparare:
Speli carnea, o ştergi cu un prosop curat, o tai în felii groase pe care le pui în ulei încins.
Când carnea s-a albit, o scoţi pe o farfurie, iar în uleiul rămas, adaugi smântână şi făina desfăcută într-o ceaşcă de apă caldă.
Pui feliile de muşchi, le condimentezi, adaugi mărarul şi laşi să fiarbă totul la foc mic, acoperit.
Serveşti muşchiul cu mămăligă caldă şi murături alături.
Muschi de miel cu smantana
Pofta buna!
poate iti place si:
Carne de miel cu vinete coapte
Carne de miel cu vinete coapte din: vinete, carne de miel, ceapa, usturoi, ou, patrunjel, scortisoara, sare, piper. Ingrediente: 4 vinete mici 200 g carne tocată de miel 1 ceapă 3 căţei de usturoi 1 ou 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 1/2 de linguriţă de scorţişoară măcinată sare piper 150 g brânză Manchego proaspăt rasă […]
Ciolan de miel cu legume
Ciolan de miel cu legume din: ciolane de miel, faina, ulei, ceapa, telina, morcovi, usturoi, piper, cimbrisor. Ingrediente: 4 ciolane de miel, curăţate de grăsime 125 g făină obişnuită 2 linguri ulei de măsline 3 cepe, tăiate în cuburi 125 g morcovi, tăiaţi în cuburi 125 g ţelină, tăiată în cuburi 4 căţei de usturoi 1 […]
Coaste de miel cu piure de cartofi
Coaste de miel cu piure de cartofi din: coaste de miel, marinada, cartofi mov, smantana, unt, sare, zucchini, vin. Ingrediente: 350 g coaste de miel (8 coaste) marinată din ulei şi ierburi aromatice (usturoi, boia de ardei iute, coriandru, rozmarin, piper, sucul de la o lămâie, 125 g unt, 70 g parmezan, 1 foaie de dafin, 1 linguriţă […]
Reteta zilei: Coaste de miel cu rozmarin
Coaste de miel cu rozmarin din: coaste de miel, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: coaste de miel sare și piper, dupa gust rozmarin Mod de preparare: Presărați coastele cu sare, piper și rozmarin. Vidati si fierbeti la foc mic in apa clocotita 4 ore. Scoateti din vid si rumeniti intr-o tigaie cateva minute. […]
Pofta buna!