Supă Cremă de Mazăre: O Supa Sănătoasă din: mazare, ceapa, usturoi, cartofi, supa, ulei, sare, piper, smantana, patrunjel. Supa cremă de mazăre este un deliciu culinar care combină savoarea bogată a mazării proaspete sau congelate cu textura cremoasă a cartofilor și o notă subtilă de ceapă și usturoi. Acest preparat este nu doar un festin […]
Muschi de miel cu varza
PrinteazaMuschi de miel cu varza din: muschi de miel, varza, sare, ceapa, piper, ulei, faina, supa de legume, cimbru, smantana, mustar, cimbru, busuioc, patrunjel.
Ingrediente
- 1 varză creaţă mică
- sare
- 1 ceapă
- 500 g muşchi de miel
- 1 lingură piper boabe
- 100 ml ulei de floarea soarelui
- 30 g de făină
- 250 ml supă de legume
- cimbru
- 150 g smântână
- 2 linguriţe muştar
- cimbru
- busuioc
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Muschi de miel cu varza: Scoateţi frunzele exterioare de la căpăţâna de varză creaţă. Tăiaţi-o apoi în sferturi, îndepărtaţi-i cotorul iar restul tocaţi-l mărunt.
Spălaţi varza într-o strecurătoare şi fierbeţi-o 4-5 minute în apă clocotită cu sare. Treceţi-o prin jet uşor de apă rece.
Curăţaţi şi tocaţi mărunt ceapa.
Spălaţi muşchiul, tamponaţi-l cu un şervet foarte curat, daţi-i apoi cu sare şi piper după gust.
Coaceţi friptura la cuptor timp de 10-15 minute, apoi scoateţi-o şi lăsaţi-o să stea acoperită alte 5-10 minute.
Tăiaţi baconul în cuburi şi prăjiţi-l în ulei împreună cu ceapa. Pudraţi totul cu făină şi turnaţi supa.
Puneţi sare, piper şi cimbru. Adăugaţi varza şi încălziţi.
Puneţi smântână şi ungeţi friptura cu muştar, decoraţi-o cu verdeaţă şi tăiaţi-o în felii.
Pofta buna!
Supă Cremă de Mazăre: O Supa Sănătoasă
Nu prea ma impac eu bine cu carnea de miel