Muschi cu mirodenii din: muschi de porc sau de vita, boia, sare, piper, vin, cimbru, busuioc, oregano, miere, mustar, slaninuta, seminte de susan, ceapa, ficat, verdeata, muraturi, oua.
Ingrediente:
1 bucată de muşchi de porc sau de vită
boia
sare
piper
vin
cimbru
busuioc
oregano
miere
muştar
slăninuţă tocată
seminţe de susan
ceapă
ficat
verdeaţă
murături tocate
ouă fierte
Mod de preparare:
Intinzi bucata de muşchi de porc sau de vită, o baţi puţin cu ciocanul de şniţele şi pregăteşti separat o baie de mirodenii: boia, sare, piper, vin, cimbru, busuioc, oregano, miere şi muştar, cantităţi după aprecierea ta, câte puţin din fiecare.
Fierbi amestecul puţin, apoi introduci muşchiul şi-l laşi câteva minute. Scoţi muşchiul din baia de mirodenii şi îl umpli cu slăninuţă tocată, cu usturoi, ficat, ceapă, verdeaţă tocată mărunt, murături tocate şi cu ouă fierte.
Rulezi muşchiul cu grijă, să nu iasă umplutura şi îl legi cu sfoara de bucătărie sau îl prinzi cu scobitori.
Muşchiul aşa legat îl dai prin seminţe de susan, busuioc şi îl bagi în cuptor.
Muschi de porc cu piper din: muschi de porc, piper, usturoi, ulei, boia, sare. Ingrediente: 500 g muşchi de porc 50 g piper mozaic 2 căţei de usturoi 1 lingură de ulei 1 linguriţă rasă de boia sare Mod de preparare: Unge carnea cu ulei şi usturoi pisat. Dă-o cu sare şi boia. Rumeneşte-o în […]
Muschiulet de porc in crusta de seminte din: muschi de porc, seminte, miez de nuca, oua, faina, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g muşchi file 2 linguri seminţe de floarea-soarelui, decojite 2 linguri seminţe de dovleac, decojite 2 linguri miez de nucă sfărâmat 1 lingură seminţe de susan 1 lingură seminţe de mac 2 ouă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.