Muschi cu piper

Printeaza

Muschi cu piper din: muschi de porc, piper, usturoi, ulei, boia, sare.

Ingrediente:

  • 600 g muşchi de porc
  • 60 g piper mozaic
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură de ulei
  • 1 linguriţă rasă de boia
  • sare

 

Mod de preparare:

Muschi cu piper: Unge carnea cu ulei şi usturoi pisat.

Dă-o cu sare şi boia. Rumeneşte-o în tigaie pe toate părţile. Inveleşte-o în folie de aluminiu şi bag-o la cuptor 30 de minute.

Indepărtează folia, pune deasupra piperul mozaic zdrobit uşor cu lama cuţitului, pune sare şi mai coace 10 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.