Muschi de porc cu cartofi la cuptor din: muschi de porc, cartofi, lamaie, vin alb sau rose, cimbru, bacon, ulei, sare, piper si boia.
Ingrediente:
1 kg muschi de porc – bucata intreaga
500 g cartofi
1 lamaie
250 ml vin alb sau rose
cateva fire de cimbru verde sau uscat
400 g bacon feliat
4 linguri ulei
sare
piper
boia dulce/iute
Mod de preparare:
Puneti cartofii la fiert, in coaja, in apa sarata. Puneti muschiul intr-o tava, stropiti-l cu ulei si condimentati-l cu sare, piper, boia. Se pune tava la cuptor, la foc potivit si adaugati 200 ml apa.
Dupa o jumatate de ora, mai completati lichidul din tava, daca este necesar. Curatati cartofii fierti de coaja, puneti-i langa carne.
Adaugati cateva felii de lamaie, vinul si acoperiti carnea cu felii de bacon, asezate una peste alta. Presarati cu cimbru ingredientele din tava. Puneti din nou tava la cuptor, pana scade sosul format in tava.
Din cand in cand stropiti carnea cu sos in timpul coacerii. Taiati carnea in felii numai dupa ce s-a racit putin.
muşchiuleţ de porc, carnat, usturoi, rosii, cartofi noi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc 1/2 cârnat 2 căpăţâni usturoi 350 g roşii 5-6 cartofi noi 2-3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Carnea se crestează, iar în golurile formate se potrivesc felii de cârnat. Se presară […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ce bine arata muschiul de porc
Unde se pun feliile de lămâie?