Mușchi de Porc Fript – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale din: muschi de porc, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, vin rosu. Descoperă cum să pregătești un mușchi de porc fript la perfecție, o rețetă clasică, perfectă pentru orice ocazie specială. Simplă, dar impresionantă, această rețetă transformă o masă obișnuită într-un festin memorabil. Ingrediente: […]
Muschi de porc in crusta de cascaval si verdeata
PrinteazaMuschi de porc in crusta de cascaval si verdeata din: file de porc, ulei de măsline, usturoi, parmezan, verdeaţă asortată, tocată (pătrunjel, ceapă verde, busuioc), coaja de lamaie, pesmet, sare, piper, rosii cherry
Ingrediente:
- 700 g file de porc
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 căţel de usturoi
- 20 g parmezan ras
- o mână de verdeaţă asortată, tocată (pătrunjel, ceapă verde, busuioc)
- 1 lingură coajă de lămâie rasă
- 1 lingură pesmet
- sare, piper
- 4 crenguţe de roşii cherry
Mod de preparare:
Se curăţă carnea de eventualele zgârciuri rămase şi se presară cu piper. Se amestecă uleiul de măsline cu usturoi tocat, caşcaval şi coajă de lămâie rasă. Se adaugă parmezanul.
Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte carnea de jur-împrejur. Apoi se tăvăleşte prin crusta verde şi se aşază într- o formă de sufleu.
Se adaugă roşiile cherry şi se coc cca 15 min, în cuptorul încins la 180 °C. Când carnea este gata, se scoate din cuptor şi se înveleşte cu folie; se lasă să se odihnească 15 min.
Apoi se taie carnea felii, din care trebuie să se extragă toate cadourile. Bucăţile de friptură se servesc cu roşii cherry, eventual pe felii de baghetă.
Muschi de porc in crusta de cascaval si verdeata
Pofta buna!
Aperitiv delicios cu muschi de porc
Aperitiv delicios cu muschi de porc din: chifle, muschi de porc, varza, ceapa, maioneza, ketchup, ulei, usturoi si unt. Ingredinte: 6 chifle 600 gr. muschi de porc 1 buc. varza mica 2 buc. ceapa 3 linguri maioneza 3 linguri ketch-up ulei usturoi unt Mod de preparare Carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa […]
Pofta buna!