Mușchi de Porc Fript – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale

Printeaza

Mușchi de Porc Fript – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale din: muschi de porc, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, vin rosu.

Descoperă cum să pregătești un mușchi de porc fript la perfecție, o rețetă clasică, perfectă pentru orice ocazie specială. Simplă, dar impresionantă, această rețetă transformă o masă obișnuită într-un festin memorabil.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 200°C.

Combină uleiul, usturoiul, cimbrul, sarea și piperul și freacă amestecul pe mușchiul de porc.

Așează carnea într-o tavă de copt și toarnă vinul roșu în jur.

Coace în cuptor timp de 1 oră și 15 minute, sau până când carnea este bine pătrunsă.

 

Valori Nutriționale (per porție):

  • Calorii: 300 kcal
  • Carbohidrați: 2 g
  • Proteine: 28 g
  • Grăsimi: 18 g

 

Rețeta de mușchi de porc fript este o tradiție în multe culturi, fiind apreciată pentru gustul său robust și textura fragedă. Acest fel de mâncare a fost rafinat de-a lungul timpului, devenind un simbol al ospitalității și al meselor festive.

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Muschi de porc aromat la cuptor

Muschi de porc aromat la cuptor din: muschide porc, usturoi, cimbru, ulei de masline, sare, coaja de lamaie, piper. Ingrediente: 3 1/2 kg muschi de porc 4 catei de usturoi tocat 4 lingurițe de cimbru tocat 4 lingurițe de ulei de măsline 1 1/2 linguriță sare 1 linguriță coajă de lămâie tocată 1/4 linguriță piper […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.