Muschi de porc cu avocado din: muschi de porc, vin, ulei, usturoi, rozmarin, mango, avocado, cimbru. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 50 ml ulei 50 ml vin alb 5-6 căţei de usturoi sare şi piper rozmarin 1 mango 1 avocado cimbru 1 lămâie Mod de preparare: Carnea se taie în trei pe lung, […]
Muschi de porc cu fructe
PrinteazaMuschi de porc cu fructe din: muschiulet de porc, pere, gutui, prune, caise, cuisoare, bulion, vin, sare, piper, ulei.
- 2 bucăţi muşchiuleţ de porc
- 2 pere
- 2 gutui
- 12 prune afumate
- 12 caise uscate
- 4 cuişoare
- 1 lingură bulion
- 1 pahar vin roşu
- sare
- piper
- 5 linguri ulei
Mod de preparare:
Cureţi muşchiul de pieliţe şi tendoane, îl speli, îl ştergi şi îl presari cu sare şi piper.
Prăjeşti bucata de carne în ulei, timp de 10 minute, până se rumeneşte pe toate părţile, apoi o scoţi pe o farfurie.
Fierbi în 250 ml apă caisele şi prunele. După 20 de minute, adaugi vinul, bulionul, cuişoarele, perele şi gutuile tăiate în jumătăţi.
Adaugi sare şi piper după gust şi le mai fierbi 10 minute, la foc mic. Scoţi pe o farfurie perele şi gutuile.
Pui muşchiul într-o tavă, adaugi sosul de fructe şi introduci tava în cuptor pentru 20-30 de minute, la foc mediu.
Tai muşchiul în felii mai grosuţe şi îl serveşti cu garnitură de pere şi gutui, caise şi prune, toate stropite cu sosul din tavă.
Muschi de porc cu fructe
Pofta buna!
poate iti place si:
Muschi de porc cu mango si vin
Muschi de porc cu mango si vin din: muschi de porc, vin, ulei, usturoi, rozmarin, mango. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 50 ml ulei 50 ml vin alb 5-6 căţei de usturoi sare şi piper rozmarin 1 mango cimbru 1 lămâie Mod de preparare: Carnea se taie în trei pe lung, se împleteşte […]
Pofta buna!