Vin Fiert cu Lavandă și Vanilie – Elixir Aromatic de Iarnă din: vin rosu sec, zahar, baton de vanilie, crengute de lavanda, coaja de lamaie, anason, scortisoara. Ingrediente: 1 litru de vin roșu sec 2 linguri de zahăr (sau miere) 1 baton de vanilie, tăiat pe lungime 2-3 crenguțe de lavandă proaspătă (sau 1 linguriță […]
Muschi de porc impanat cu carnati
PrinteazaMuschi de porc impanat cu carnati din: file de porc, carnati, unt, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 muşchi file de porc
- 3 cârnaţi lungi
- 1 pachet unt
- 1 lingură cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
În carne se face un gol cât să încapă cei trei cârnati, cu ajutorul cozii lungi a unei linguri de lemn.
Se umple muschiul astfel perforat cu cârnatii si se unge pe toată suprafata cu unt.
aşază în tava de copt şi se presară cimbru, sare si piper. Se lasă la cuptor aproximativ o oră, până când din carne nu mai iese suc roz, ci alb.
lasă apoi 10 minute să stea înainte de tăia si servi.
Muschi de porc impanat cu carnati
Pofta buna!
Ciorbă a la Grec Reinventată – Rețetă Delicioasa
Ciorbă a la Grec Reinventată – Rețetă Delicioasa din: supa de pui, piept de pui, morcovi, radacina de patrunjel, raadcina de telina, ceapa, ardei gras, iaurt grecesc, galbenusuri de ou, orez, suc de lamaie, sare, piper, sofran, patrunjel. Descoperă o versiune contemporană a clasicei ciorbe a la grec. Această interpretare păstrează elementele tradiționale, dar adaugă […]