Muschi de porc cu piper din: muschi de porc, piper, usturoi, ulei, boia, sare. Ingrediente: 500 g muşchi de porc 50 g piper mozaic 2 căţei de usturoi 1 lingură de ulei 1 linguriţă rasă de boia sare Mod de preparare: Unge carnea cu ulei şi usturoi pisat. Dă-o cu sare şi boia. Rumeneşte-o în […]
Muschi de porc impanat
PrinteazaMuschi de porc impanat din: muschi de porc, sunca, macaroane, limba afumata, trufa, cascaval, cartofi, ciuperci, crutoane, sare, piper, cimbru.
- 1,5 kg muşchi de porc împănat
- 120 g şuncă crudă
- 200 g macaroane
- 100 g limbă afumată fiartă
- 1 trufă
- 50 g caşcaval ras
- 300 g cartofi
- 300 g ciuperci mari albe
- 8 crutoane
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Frigeţi muşchiul împănat cu şunca crudă şi puneţi-l pe un platou.
Garnisiţi-l cu ciuperci călite în unt împreună cu limba fiartă şi afumată.
Adăugaţi tot aici trufa tăiată julien, parmezanul (caşcaval) ras şi cartofii prăjiţi.
Separat, în sosieră, aduceţi, lângă preparat, pe masă, sos spaniol.
Pofta buna!
poate iti place si:
Muschiulet de porc in crusta de seminte
Muschiulet de porc in crusta de seminte din: muschi de porc, seminte, miez de nuca, oua, faina, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g muşchi file 2 linguri seminţe de floarea-soarelui, decojite 2 linguri seminţe de dovleac, decojite 2 linguri miez de nucă sfărâmat 1 lingură seminţe de susan 1 lingură seminţe de mac 2 ouă […]
Pofta buna!