Muschi de porc cu legume si usturoi la cuptor din: usturoi, migdale, coaja de lamaie, salvie, ulei de masline, muschi de porc, telina, cartofi, usturoi, smantana, parmezan.
Ingrediente:
1 căţel de usturoi
100 g migdale nedecojite
1 lingură coajă de lămâie rasă
2 fire salvie
2 linguri ulei de măsline
800 g muşchi de porc
500 g rădăcină de ţelină
500 g cartofi
2 căţei de usturoi
200 ml smântână
100 g parmezan ras
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 180 °C. Pentru gratin, se de cojesc ţelina, cartofii şi usturoiul şi se taie felii subţiri.
Se amestecă într-un castron cu smântână, sare şi piper. Se aşază într-o formă de sufleu şi se nivelează; se presară parmezan şi se coace la cuptor 60 min.
Se mixează usturoiul cu migdale, coajă de lămâie şi frunze de salvie tocate; se înglobează 1 lingură de ulei, sare şi piper. Carnea se tăvăleşte prin acest amestec
şi se aşază într-o tavă; se toarnă restul de ulei şi se coace cca 20 min.
Se scoate apoi din tavă, se lasă să se odihnească cca 10-15 min. şi se taie.
Muschi de porc cu legume si sos din: muschi de porc, ceapa, ardei, anason, usturoi, ghimbir, ulei, orez, ardei iute, zahar brun, piper cayenne, piper, sare, pasta de fasole, sos de soia, ketchup, otet. Ingrediente: 1 1/2 kg muschi de porc 1 ceapă 1 ardei verde 2 stelute anason 4-5 catei de usturoi 1/4 bucatica […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.