Muschi de porc cu linte si varza rosie
PrinteazaMuschi de porc cu linte si varza rosie din: muschi de porc, unt, busuioc, linte, muguri de pin, sare, piper, varza rosie.
Ingrediente:
- 600 g muschi de porc
- 50 g unt
- o legatura busuioc
- 300 g linte
- 100 g muguri de pin
- sare
- piper
- 200 g varza rosie
Mod de preparare:
Mugurii de pin se maruntesc si se pun intr-o tigaie fara grasime. Se prajesc usor si se dau deoparte.
La mixer se pun 40 g unt si se mixeaza pentru a obtine o spuma in care se adauga busuiocul marunt tocat si muguri de pin maruntiti.
Carnea se freaca cu sare si piper. Untul ramas se pune pe o bucata de folie de aluminiu si peste el se asaza carnea.
Se ruleaza usor cu ajutorul foliei, pentru ca toata carnea sa primeasca unt, se ifasoara in folie, care se strange la capete, si se da la cuptor pentru 15 minute.
Apoi se desface folia si se lasa inca 10 minute sa devina auriu, frumos rumenit.
Se serveste cu linte fiarta si calia apoi in putin ulei, alaturi de varza rosie si soul de unt.
Muschi de porc cu linte si varza rosie
Pofta buna!