Muschi de porc cu mango si mazare

Printeaza

Muschi de porc cu mango si mazare din: muschi de porc, mango, ulei de arahide, mazare tucata, supa de legume, unt de arahide, sare, piper, praf de ghimbir.

Ingrediente:Muschi_de_porc_cu_mango_si_mazare

  • 700 g felii de muschi de porc
  • 1 mango
  • 250 g mazare tucara
  • 3 linguri ulei de arahide
  • 200 ml supa de legume
  • 3 linguri unt de arahide cu bucati
  • sare
  • piper
  • praf de ghimbir

 

Mod de preparare:

Carnea se taie fâşii subţiri, cu un cuţit ascuţit. Se decojeşte fructul de mango, iar pulpa se taie paralel cu sâmburele. Apoi se taie felii. Se spală mazărea ţucără, se curăţă şi se taie în două.

Se încinge uleiul într-o tigaie sau în wok şi se prăjeşte carnea (în două porţii), rapid şi la foc iute. Se scoate şi se căleşte puţin şi mazărea; se stinge cu supă de legume.

Se adaugă unt de arahide, carnea şi bucăţile de mango. Se condimentează cu sare, piper şi praf de ghimbir. Se serveşte cu garnitură de orez.

Muschi de porc cu mango si mazare

Muschi_de_porc_cu_mango_si_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.