Muschi de porc cu masline si migdale
PrinteazaMuschi de porc cu masline si migdale din: muschi de porc, masline, migdale, unt, galbenus, ulei, patrunjel, sare, piper, rozmarin, ciuperci, rosii.
- 600 g muschi de porc
- 100 g masline verzi umplute cu gogosar
- 50 g migdale decojite
- 75 g unt
- 1 galbenus
- 40 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
- 1 crenguta de rozmarin verde
- 200 g ciuperci
- 4 rosii mijlocii
Mod de preparare:
Speli muşchiul, îl usuci cu şervetel şi îl tai în felii groase, pe care le înăbuşi puţin în 2 linguri de ulei şi puţină apă, întorcându-le pe ambele părţi, până când carnea îşi schimbă culoarea. Le scoţi pe şervetele absorbante.
Macini fin migdalele şi le amesteci cu untul, gălbenuşul, pătrunjelul fin tocat şi măslinele date prin maşină. Aşezi în tavă feliile de carne şi le ungi cu pasta. Le introduci în cuptor, la foc mediu, pentru 25-30 de minute.
Cureţi ciupercile, le tai în felii şi le înăbuşi în uleiul rămas, adăugând rozmarinul. După ce s-au înmuiat, pui roşiile decojite, tăiate în cuburi şi le căleşti împreună. La sfârşit, sărezi şi condimentezi garnitura.
Muschi de porc cu masline si migdale
Pofta buna!