Muschi de porc cu mango si vin din: muschi de porc, vin, ulei, usturoi, rozmarin, mango. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 50 ml ulei 50 ml vin alb 5-6 căţei de usturoi sare şi piper rozmarin 1 mango cimbru 1 lămâie Mod de preparare: Carnea se taie în trei pe lung, se împleteşte […]
Muschi de porc cu prune uscate si sos
PrinteazaMuschi de porc cu prune uscate si sos din: ulei de masline, muschi de porc, prune uscate, busuioc, sare, piper, unt, vin, boabe de rodie, sare, piper.
- 50 ml ulei de măsline
- 1 kg muşchi de porc
- 300 g prune uscate
- 2 crenguţe de busuioc proaspăt
- sare
- piper
Sos:
- 200 g unt
- 2 pahare vin alb
- 2-3 linguri boabe de rodie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mușchiul de porc se scobește cu ajutorul unui cuţit ascuțit în aşa fel încât să poată fi umplut cu prune uscate.
Se scot sâmburii prunelor şi se îndeasă în muşchiul de porc, prună cu prună.
Se asezonează totul cu sare, piper şi cu busuioc mărunţit.
Se stropește carnea cu puțin ulei de măsline şi se dă la cuptor pentru 60 de minute.
Pentru sos se încinge unt într-o crăticioară şi se stinge cu vin. Se amestecă bine și se adaugă și boabele de rodie.
Se presară sare şi piper. Se toarnă sosul peste friptură.
Muschi de porc cu prune uscate si sos
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Muschi de porc in sos de rosii
Muschi de porc in sos de rosii din: muşchi file de porc, ulei, tequila, sos de rosii, usturoi. Ingrediente: un muşchi file de porc 2 linguri ulei 150 ml tequila 4 linguri sos de roşii picant 2 căţei usturoi sare piper Mod de preparare: Carnea se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant […]
Pofta buna!