Muschi de porc cu sos de ciuperci si smantana din: muşchi de porc, unt nesarat, cimbru uscat, sare, piper, ciuperci, smantana.
Ingrediente:
o bucată de 2 kg muşchi de porc
un pachet unt nesărat
o lingură cimbru uscat
sare
piper
Ingrediente pentru sos:
o conservă ciuperci feliate
300 ml smântână de gătit
sare
piper
Mod de preparare:
Carnea se unge cu jumătate din pachetul de unt si se asază în tava de cuptor. Se presară sare, piper şi cimbru si se lasă la foc mediu.
La jumătatea timpului de coacere, se întoarce, se unge cu restul untului si se continuă coacerea.
Carnea se verifică dacă este făcută, cu o furculiţă, iar dacă sucul iese roz, trebuie să mai stea, dacă e alb, se scoate.
Pentru sos, ciupercile se călesc. După ce apa s-a evaporat se toarnă smântână şi se dă într-un clocot. Se pun sarea, piperul si se toarna peste carne.
Muschi de porc cu sos vanatoresc din: muschi de porc, sunculita, ceapa, usturoi, dafin, sare, piper, paprika, ciuperci, vin. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 200 g şunculiţă afumată 2 cepe medii 1 căpăţână de usturoi 2-3 foi de dafin 4 linguri cu pastă de tomate piper alb pisat piper negru boabe sare paprica 350 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.