Muschi de porc cu cu sos si portocale
PrinteazaO reteta de muschi de porc cu portocale din: carne de porc impanata, usturoi, portocale, zahar brun, ulei sare si piper.
- 1 kg carne de porc putin impanata
- 4 catei de usturoi
- 350 g portocale
- 1 lingura cu zahar brun
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie carnea felii mai groase, condimenteaz-o dupa care rumeneste-o in ulei impreuna cu usturoiul tocata. Scurge excesul de rgasime si pune feliile de la o portocale.
Acopera cu o cana de apa si lasa sa fiarba la foc mic. Scoate apoi carne si strecoara sosul. Separat topeste zaharul si stinge cu sucul de la restul portocalelor. Adauga feliile de carne si sosul strecurat.
Lasa la foc domol circa 10-15 minute. Serveste carnea cu cat mai mult sos si cateva felii de portocala.
Poftă bună!