Friptura din muschi de porc din: muşchi file de porc, ulei, sos de rosii, sare, piper. Ingrediente: un muşchi de porc 2 linguri ulei 4 linguri sos de roşii 2 căţei usturoi sare piper Mod de preparare: Carnea de porc se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant şi se pune la […]
Muşchi de porc cu sos rubiniu
PrinteazaMuşchi de porc cu sos rubiniu: muschi de porc, ceapa, pasta de rosii, vin, supa de carne, costita afumata, ulei, frunza de dafin, sare, piper.
- 750 g muşchi de porc
- 2 cepe
- 50 g pastă de roşii
- 150 ml vin negru
- 1 pahar supă sau zeamă de carne
- 100 g costiţă afumată
- 100 ml ulei
- 1/2 frunză de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Muşchiul de porc îl speli, apoi îl împănezi cu costiţa afumată.
Il pui într-o cratiţă la prăjit pe toate părţile, în ulei încins. Apoi scoţi muşchiul şi îl pui în alt vas.
In grăsimea rămasă, căleşti ceapa tăiată mărunt până ce se rumeneşte şi stingi apoi cu pasta, de roşii, cu supa sau cu zeama de carne şi cu vinul negru.
Adaugi sare şi piper după gust, pui muşchiul prăjit şi foaia de dafin, apoi îl laşi să fiarbă timp de 20 de minute.
Când muşchiul este fiert, îl scoţi şi îl tai felii, iar sosul îl strecori.
Feliile de muşchi le serveşti cu broccoli, cu morcovi sau cu cartofi fierţi natur (sau altceva în funcţie de preferinţe).
Pofta buna!
poate iti place si:
Muschi de porc in sos de rosii
Muschi de porc in sos de rosii din: muşchi file de porc, ulei, tequila, sos de rosii, usturoi. Ingrediente: un muşchi file de porc 2 linguri ulei 150 ml tequila 4 linguri sos de roşii picant 2 căţei usturoi sare piper Mod de preparare: Carnea se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant […]
Pofta buna!