Muschi de porc umplut cu legume
PrinteazaMuschi de porc umplut cu legume din: muschi de porc, varza, ciuperci, vin alb, usturoi, ceapa, sare, piper.
- 500 g muschi de porc
- 1 jumatate de varza proaspata
- 250 g ciuperci
- 1 pahar de vin alb
- 4 catei de usturoi
- 1 ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare:
De cu seară, condimentezi muşchiul de porc cu sarea, piperul, căţeii de usturoi pisaţi, îl stropeşti cu vinul alb şi-l dai la frigider.
A doua zi, tai varza, ceapa, ciupercile şi le pui într-un ceaun cu ulei încins.
Adaugi sare şi piper şi le laşi să se înmoaie sub capac.
După 15 minute, pui ceaunul în cuptorul preîncălzit şi-l laşi aproximativ 35 de minute.
Când varza este gata, o pui la răcorit. Muşchiul îl tai în două, dar nu până la capăt, îl umpli cu o parte din legumele călite, îl legi cu o aţă şi-l dai la cuptor până se rumeneşte.
Serveşti friptura cu restul legumelor.
Muschi de porc umplut cu legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- muschi de porc umplut cu legume