Muschi de porc umplut cu legume

Printeaza

Muschi de porc umplut cu legume din: muschi de porc, varza, ciuperci, vin alb, usturoi, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Muschi_de_porc_umplut_cu_legume

  • 500 g muschi de porc
  • 1 jumatate de varza proaspata
  • 250 g ciuperci
  • 1 pahar de vin alb
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

De cu seară, condimentezi muşchiul de porc cu sarea, piperul, căţeii de usturoi pisaţi, îl stropeşti cu vinul alb şi-l dai la frigider.

A doua zi, tai varza, ceapa, ciupercile şi le pui într-un ceaun cu ulei încins.

Adaugi sare şi piper şi le laşi să se înmoaie sub capac.

După 15 minute, pui ceaunul în cuptorul preîncălzit şi-l laşi aproximativ 35 de minute.

Când varza este gata, o pui la răcorit. Muşchiul îl tai în două, dar nu până la capăt, îl umpli cu o parte din legumele călite, îl legi cu o aţă şi-l dai la cuptor până se rumeneşte.

Serveşti friptura cu restul legumelor.

Muschi de porc umplut cu legume

Muschi_de_porc_umplut_cu_legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • muschi de porc umplut cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.