Muschi de porc umplut si mar copt
PrinteazaMuschi de porc umplut si mar copt din: muschi de porc, carne de pui, ou, ceapa, patrunjel, sare, piper, ulei, bacon, apa, mere.
Ingrediente:
- 1 muşchiuleţ de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 1 ou
- 1 ceapă
- 1 mână pătrunjel verde
- sare
- piper
- 2-3 linguri ulei
- 10 felii bacon
- 100 ml apă fiartă
- mere coapte
Mod de preparare:
Tai muşchiuleţul de porc în jumătate, pe lung, fără să-l desprinzi. Baţi carnea cu ciocanul şi o condimentezi cu sare şi piper după gust.
Toci ceapa şi o căleşti în ulei până devine sticloasă, adaugi carnea de pui şi amesteci până scade zeama.
Dai deoparte şi laşi la răcorit, apoi adaugi oul, pătrunjelul tocat, sarea şi piperul după gust.
Intinzi umplutura peste muşchiuleţ şi rulezi. Imbraci rulada în felii de bacon şi o legi cu sfoară alimentară, o aşezi în tavă şi torni apa.
O ţii la cuptor 50 de minute, acoperită cu folie de aluminiu, apoi o dai deoparte şi o mai laşi 10 minute, până se rumeneşte.
Serveşti rulada cu măr copt.
Muschi de porc umplut si mar copt
Pofta buna!
A iesit bun muschiul de porc?