Muschi de porc umplut cu mozzarella si busuioc

Printeaza

Muschi de porc umplut cu mozzarella si busuioc din: muşchi file de porc, bacon, rosii uscate, ulei, sunca bine uscata, mozzarella, busuioc, oregano, usturoi.

 

Ingrediente:

  •  800 g muşchi file de porc
  •  10-12 felii bacon
  •  6 roşii uscate
  •  3 linguri ulei
  •  2-3 felii şuncă bine uscată
  •  o bilă mare mozzarella
  •  busuioc
  •  oregano
  •  un căţel usturoi

 

Mod de preparare:

Se prepară întâi umplutura, pentru care roşiile uscate se scot din ulei, se lasă la scurs si apoi se taie cât mai mărunt.

Se pun într-un vas cu busuioc si oregano.

Şunca se taie mărunt si se amestecă u$or cu roşiile, iar brânza se taie lamele. Se adaugă usturoiul pisat.

Muşchiul se crestează pe lung, se pun felii de brânză, apoi amestecul de şuncă Si roşii.

Se înveleşte cu feliile de bacon, se leagă cu sfoară de bucătărie si se pune într-o tavă cu 3 linguri de ulei.

Se lasă la cuptor aproximativ 30-45 de minute, în funcţie de mărimea muşchiului.

 

Muschi de porc umplut cu mozzarella si busuioc

Muschi_de_porc_umplut_cu_mozzarella_si_busuioc

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.