Muschi de porc umplut
PrinteazaMuschi de porc umplut din: muschi de porc, carne macra, ou, usturoi, vin alb, supa de carne, foi de dafin, ulei de masline, rozmarin, maghiran, cimbru, sare, piper, mere si ierburi aromate.
- 1 kg muschi de porc
- 250 g carne macra tocata
- 1 ou
- 3 catei de usturoi
- 150 ml vin alb sec
- 200 ml supa de carne
- 2 foi de dafin
- 2 linguri ulei de masline
- rozmarin
- maghiran
- cimbru
- sare
- piper
pentru garnitura:
- 4-5 mere
- ierburi aromate
Mod de preparare:
Crestezi muschiul pe toata lungimea lui, obtinand o felie subtire si plata. O netezesti usor cu ciocanul de snitele.
Carnea tocata o amesteci cu oul batut, usturoiul zdrobit, ierburile aromate, sare si piper, dupa gust, si amesteci bine.
Ungi felia de muschi cu putin ulei, intinzi deasupra umplutura de carne, rulezi apoi muschiul cu umplutura in interior si legi ata pe orizontala si pe verticala.
Asezi rulada intr-un vas, adaugi supa de carne, vinul, foile de dafin, sare, piper dupa gust si lasi sa fiarba, la foc mic, circa 45 de minute, intorcand-o pe toate partile.
Scoti rulada de la fiert, o asezi intr-o tava unsa cu ulei, in jurul ei asezi merele curatate si taiate sferturi, presari deasupra ierburi aromate si lasi tava la cuptor circa 50 de minute, pana se coc merele si se rumeneste frumos rulada deasupra.
Muschi de porc umplut
Pofta buna!
Incoming search terms:
- muschi de porc umplut
- muschiulet de porc umplut
- muschiulet de porc umplut cu carne tocata
- https://www restaurantedelux ro/muschi-porc-umplut html
- muschi de porc umplut la cuptor
- muschi umplut la cuptor
- muschi de porc umplut cu carne tocata
- muschiulet de porc umplut la cuptor
- muschi umplut cu carne tocata
- muschiulet umplut cu carne tocata
Ce bine arata muschiul de porc umplut