Muschi de porc cu varza de Bruxelles

Printeaza

Muschi de porc cu varza de Bruxelles din: varza de Bruxelles, chimen, cartofi noi, usturoi, ceapa verde, muschi de porc, smantana, unt, ou, sare, piper, busuioc.

 

Ingrediente:

  • 500 g varza de Bruxelles
  • 2 linguri de chimen
  • 500 g cartofi noi
  • 5 catei de usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 450 g muschi de porc semiafumat
  • 150 ml smantana
  • 75 g unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare Muschi de porc cu varza de Bruxelles:

Cureţi şi speli cartofii noi, verzişoarele şi ceapa verde. Tai cartofii în patru şi îi pui la fiert cu chimenul într-o oală cu apă.

Când sunt aproape gata, adaugi verzişoarele tăiate jumătăţi. Mai laşi câteva minute. Scurgi bine legumele într-o sită.

Topeşti untul într-o tigaie şi sotezi cartofii, ceapa verde tocată mărunt, varza şi usturoiul tăiat feliuţe. Dai deoparte.

Tai muşchiul de porc semiafumat feliuţe potrivit de groase.

Torni legumele sotateîntr-un vas termorezistent, aşezi feliuţele de muşchi, condimentezi cu sare şi piper, după gust, torni un sfert de pahar cu apă şi introduci vasul la cuptor 30 de minute.

Amesteci smântână cu oul într-un vas. Cu 10 minute înainte, adaugi compoziţia peste legumele şi carnea din vas.

Serveşti mâncarea caldă, ornată cu frunzuliţe proaspete de busuioc.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.