Muschi umplut fantezie

Printeaza

Muschi umplut fantezie din: muschi de vita, ficat de porc, carne de porc, ou, sare, piper, franzela, ciuperci, andive, praz, cartofi, unt, ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg muşchi de vita
  • 200 g ficat de porc
  • 200 g carne de porc
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 felie de franzelă
  • 12 ciuperci mari
  • 500 g andive
  • 1 fir de praz
  • 400 g cartofi
  • 100 g unt
  • ulei pentru prăjit cartofii

 

Mod de preparare Muschi umplut fantezie:

Curăţaţi muşchiul, apoi faceţi-i o tăietură adâncă pe lungime. Separat, căliţi ficatul tăiat julien, daţi carnea prin maşina de tocat cu sită fină, combinaţi-o apoi cu oul crud, franzela înmuiată şi bine stoarsă, sare şi piper.

Umpleţi muşchiul cu această tocătură, legaţi-l cu aţă specială pentru bucătărie şi frigeţi-l la cuptor circa 30-35 de minute.

Garnisiţi cu andive, ciuperci umplute şi cartofi.

 

 

Pofta buna!

 

 

Supă de Morcovi și Cartofi Dulci

Supă de Morcovi și Cartofi Dulci –  un fel de mâncare reconfortant, ideal pentru zilele răcoroase. Combinând dulceața naturală a morcovilor și a cartofilor dulci cu arome subtile de ghimbir și portocală, această supă cremoasă este atât sănătoasă, cât și incredibil de gustoasă. Ingrediente: 500 g morcovi, curățați și tăiați bucăți 500 g cartofi dulci, […]

Risotto cu Ghebe și Parmezan

Risotto cu Ghebe și Parmezan – un preparat clasic italian, adaptat cu ingrediente locale pentru a aduce pe masa ta o combinație savuroasă și reconfortantă. Ghebele, cu textura lor delicată și gustul ușor pământos, sunt partenerul ideal pentru cremozitatea risotto-ului și aroma intensă a parmezanului. Această rețetă este perfectă pentru a valorifica ciupercile de sezon […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.