Muschi umplut fantezie
PrinteazaMuschi umplut fantezie din: muschi de vita, ficat de porc, carne de porc, ou, sare, piper, franzela, ciuperci, andive, praz, cartofi, unt, ulei.
- 1 kg muşchi de vita
- 200 g ficat de porc
- 200 g carne de porc
- 1 ou
- sare
- piper
- 1 felie de franzelă
- 12 ciuperci mari
- 500 g andive
- 1 fir de praz
- 400 g cartofi
- 100 g unt
- ulei pentru prăjit cartofii
Mod de preparare:
Curăţaţi muşchiul, apoi faceţi-i o tăietură adâncă pe lungime. Separat, căliţi ficatul tăiat julien, daţi carnea prin maşina de tocat cu sită fină, combinaţi-o apoi cu oul crud, franzela înmuiată şi bine stoarsă, sare şi piper.
Umpleţi muşchiul cu această tocătură, legaţi-l cu aţă specială pentru bucătărie şi frigeţi-l la cuptor circa 30-35 de minute.
Garnisiţi cu andive, ciuperci umplute şi cartofi.
Pofta buna!