Quinoa cu pui si broccoli – o combinatie sanatoasa si delicioasa, ideala pentru pranz sau cina. Aceasta reteta imbina proteinele slabe din pieptul de pui cu nutrientii esentiali din quinoa si broccoli, oferind un fel de mancare echilibrat si plin de savoare. Quinoa: Quinoa este o pseudo-cereala bogata in proteine complete, fibre si diverse vitamine […]
Muschi de vita cu ciuperci si cimbru
PrinteazaMuschi de vita cu ciuperci si cimbru din: muschi de vita, ciuperci, faina, unt, concetrat de vita, piper, sare, cimbru.
Ingrediente:
- 4 felii muschi de vita
- o conserva mica de ciuperci
- o lingura faina
- 100 g unt
- un cub concetrat de vita
- piper
- sare
- cimbru proaspat
Mod de preparare:
prepară întâi garnitura, pentru care ciupercile se trec printr-un jet de apă rece si se scurg apoi foarte bine. Intr-o tigaie se topeşte untul si se pun ciupercile.
lasă 10 minute până ce se evaporă apa pe care o lasă, apoi se pun făina si concentratul si un pic de apă cât să le acopere.
lasă 10 minute la fiert si, la final, se potriveşte gustul de cimbru. Carnea se frige pe grătarul bine încins si, când se scoate de pe grătar, se presară cu sare.
Muschi de vita cu ciuperci si cimbru
Pofta buna!
Tempeh: Produsul Fermentat din Soia care Revoluționează Nutriția Vegetariană
Tempeh: Produsul Fermentat din Soia care Revoluționează Nutriția Vegetariană – Tempeh este un produs fermentat din soia, originar din Indonezia, care a câștigat popularitate globală datorită conținutului său ridicat de probiotice și proteine. Acest aliment tradițional nu doar că îmbunătățește sănătatea intestinală, dar servește și ca un excelent substitut de carne pentru vegetarieni și vegani. […]