Muschi de vita cu ciuperci
PrinteazaO reteta delicioasa de muschi de vita cu ciuperci din: muschi de vita, sunca, ciuperci, sos, smantana, vin, sare si piper.
- 150 gr muschi de vita
- 40 gr sunca presata
- 50 gr ciuperci
- 100 ml sos demiglace
- 30 ml smantana dulce
- 20 ml vin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se ia muşchiul de vită şi se fasonează, apoi se bate şi se întinde, după care se umple cu feliile de şuncă şi mozarella şi se împătureşte, pentru a arăta ca un portofel. Muşchiul pregătit astfel se frige pe grătarul încins.
Se sotează ciupercile, care se sting apoi cu puţin vin şi se adaugă sosul demiglace. Se fierbe la foc mic, după care, spre sfârşit, se adaugă smântână dulce pentru gust şi culoare. Se aşază pe farfurie muşchiul de vită peste care se pune sosul. Se serveşte.
Muschi de vita cu ciuperci
Pofta buna!