Pachetele cu spanac și mușchi de vită din: muschi de vita, cartofi, telemea sarata, ou, cascaval, ceapa verde, frunze de spanac, ulei, iaurt, hrean, sare, zeama de lamaie. Ingrediente: 2 bucăţi mușchi de vită (circa 250 g) 2 cartofi 4 linguri feta sau telemea sărată 1 ou 50 g cașcaval 1 fir ceapă verde 14-16 […]
Muschi de vita cu legume – usor de preparat
PrinteazaMuschi de vita cu legume din: muschi de vita, dovlecei, ardei gras, ceapa rosie, ulei, unt, otet balsamic, sare si piper.
- 800 g muschi de vita
- 2 dovlecei
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 1 ceapa rosie mare
- 5-6 linguri ulei
- 50 g unt
- 2-3 linguri otet balsamic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati muschiul de vita de pielite si tendoane, spalati-l, stergeti-l si taiati-l in bucati de circa 4 cm.
Ungeti carnea cu 2-3 linguri de ulei, presarati-o cu sare si piper, apoi puneti-o pe un gratar bine incins si frigeti-o la foc mare cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateti bucatile de carne pe un fund de lemn si, cat sunt inca fierbinti puneti pe fiecare bucata cate putin unt.
Lasati pana cand se topeste untul, apoi taiati-le in fasii subtiri.
Curatati ceapa, spalati-o si taiati-o in rondele. Spalati dovleceii si ardeiul gras.
Curatati ardeii de cotor si seminte, apoi taiati-i in fasii.
Tot in fasii taiati si dovleceii, fara a-i curata de coaja. Stropiti rondelele de ceapa si fasiile de legume cu uleiul ramas, apoi presarati-le cu sare si piper.
Puneti pe gratarul incins si frigeti-le la foc mare 4-5 minute.
Puneti legumele fripte intr-un castron si adaugati otetul balsamic si, eventual putin ulei.
Adaugati si feliute de carne, amestecati si serviti preparatul cald.
Muschi de vita cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Pachetele cu spanac și mușchi de vită
Pofta buna!
Asta-i reteta chineza?