Muşchi de vită cu legume
PrinteazaMuschi de vita cu legume din: muschi de vita, ardei grasi, ceapa, rosii, cartofi albi, unt, ulei de masline, sare, piper si ardei iute.
Ingrediente:
- 1 muşchi de vită
- 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)
- 2 cepe
- 1/2 kg roşii
- 1 kg cartofi albi
- 50 g unt
- 50 ml ulei de măsline
- sare
- piper
- ardei iute
Mod de preparare:
Cele două cepe tăiate mărunt le înăbuşi cu uleiul. Adaugi apoi, peste ceapa deja călită, cei trei ardei tăiaţi în bucăţi potrivite.
După ce ardeii şi ceapa s-au înmuiat, adaugi muşchiul de vită tăiat bucăţi mici. Laşi acest amestec pe foc 15-20 de minute, apoi adaugi roşiile decojite şi condimente după gust: sare, piper şi ardei iute.
Cartofii îi fierbi separat, cu un vârf de cuţit de sare. După ce au fiert, îi scurgi bine, adaugi untul peste ei şi îi acoperi cu un capac.
Serveşti muşchiul cu legumele, iar alături aşezi cartofii gratinaţi, garnisiţi cu pătrunjel verde tocat fin.
Muşchi de vită cu legume
Pofta buna!