Muşchi de vită cu legume

Printeaza

Muschi de vita cu legume din: muschi de vita, ardei grasi, ceapa, rosii, cartofi albi, unt, ulei de masline, sare, piper si ardei iute.

Ingrediente:

  • 1 muşchi de vită
  • 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)
  • 2 cepe
  • 1/2 kg roşii
  • 1 kg cartofi albi
  • 50 g unt
  • 50 ml ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Cele două cepe tăiate mărunt le înăbuşi cu uleiul. Adaugi apoi, peste ceapa deja călită, cei trei ardei tăiaţi în bucăţi potrivite.

După ce ardeii şi ceapa s-au înmuiat, adaugi muşchiul de vită tăiat bucăţi mici. Laşi acest amestec pe foc 15-20 de minute, apoi adaugi roşiile decojite şi condimente după gust: sare, piper şi ardei iute.

Cartofii îi fierbi separat, cu un vârf de cuţit de sare. După ce au fiert, îi scurgi bine, adaugi untul peste ei şi îi acoperi cu un capac.

Serveşti muşchiul cu legumele, iar alături aşezi car­tofii gratinaţi, garnisiţi cu pătrunjel verde tocat fin.

Muşchi de vită cu legume

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.