Muschi de vita cu pere
PrinteazaO reteta de muchi de vita cu pere din: medalioane de vita, pere, oua, cascaval, pesmet, ulei, hrean, sare si piper.
- 4 medalioane de vita
- 200 g pere
- 2 oua
- 200 g cascaval ras
- 1 lingura pesmet
- 3 linguri ulei
- 1 lingura hrean ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati perele si taiati-le in bucati, fierbeti-le in apa cu putina sare. Scurgeti-le de apa bine, maruntiti-le si faceti din ele un piure in care adaugati ouale batute putin, hrean, sare si piper, dupa gust.
Ungeti cu ulei 4 forme termorezistente. Tapetati-le cu pesmet si puneti in fiecare din amestecul cu pere. Presarati deasupra cascavalul ras si puneti formele la cuptor pentru cel putin 15-20 de minute, sau pana cand se rumenesc.
Intre timp, prajiti carnea condimentata dupa plac, la gratar. Presarati rozmarin verde sau uscat pe carnea fierbinte si serviti-o cu garnitura calda de pere.
Muschi de vita cu pere
Pofta buna!