Muschi de vita cu pere

Printeaza

O reteta de muchi de vita cu pere din: medalioane de vita, pere, oua, cascaval, pesmet, ulei, hrean, sare si piper.

Ingrediente:Muschi de vita cu pere

  • 4 medalioane de vita
  • 200 g pere
  • 2 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 1 lingura pesmet
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura hrean ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati perele si taiati-le in bucati, fierbeti-le in apa cu putina sare. Scurgeti-le de apa bine, maruntiti-le si faceti din ele un piure in care adaugati ouale batute putin, hrean, sare si piper, dupa gust.

Ungeti cu ulei 4 forme termorezistente. Tapetati-le cu pesmet si puneti in fiecare din amestecul cu pere. Presarati deasupra cascavalul ras si puneti formele la cuptor pentru cel putin 15-20 de minute, sau pana cand se rumenesc.

Intre timp, prajiti carnea condimentata dupa plac, la gratar. Presarati rozmarin verde sau uscat pe carnea fierbinte si serviti-o cu garnitura calda de pere.

Muschi de vita cu pere

Muschi de vita cu pere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.