Salată de fenicul cu portocale și nuci din: bulbi de fenicul, portocale, nuci, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper, frunze de menta. Această salată este bogată în fibre și nutrienți. Feniculul adaugă un gust subtil, în timp ce portocalele aduc o notă dulce și acidulată. Nucile adaugă textură, iar sosul de ulei […]
Muschi de vita cu piper
PrinteazaMuschi de vita cu piper din: muschi de vita, piper, miere, sare, ulei de masline si vin alb.
Ingrediente:
- 1 kg muschi de vita
- 2 linguri piper rosu si negru
- 2 linguri miere
- sare
- 3 linguri ulei de masline
- 200 ml vin alb sec
Mod de preparare:
Zdrobesti boabele de piper cu o lingura fara sa le sfarami prea tare, doar cat sa se desfaca bobul si sa iasa aroma.
Freci muschiul cu sare, il ungi cu miere, presari piperul zdrobit deasupra si-l asezi intr-o tava.
Il stropesti cu ulei, pui vinul, putina apa si acoperi tava cu o folie de aluminiu. Introduci in cuptorul incins pentru o ora, dupa care scoti folia.
Mai lasi circa 30 de minute la foc mic, stropind din cand in cand cu sosul din tava. Servesti cu cartofi natur.
Muschi de vita cu piper
Pofta buna!
Piept de pui in sos de smantana cu patrunjel
Piept de pui in sos de smantana cu patrunjel din: piept de pui, sare, piper, unt, lapte, patrunjel, sherry, vin, smantana. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi […]