Muschi de vita cu sake

Printeaza

Muschi de vita cu sake din: muşchi de vită, ou, făină albă de grâu, ulei pentru prăjit, mirin (sake), sare şi piper măcinat.

Ingrediente:Muschi de vita cu sake

  • muşchi de vită
  • ou
  • făină albă de grâu
  • ulei pentru prăjit
  • mirin (sake)
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Muşchiul se curăţă de pieliţe, se spală bjne şi se taie, pe lungime, în şuviţe de trei-patru centimetri lăţime.

Se lasă aproximativ douăzeci-douăzeci şi cinci de minute în mirin, se scoate, se sărează şi se piperează, după gust şi se trece rapid printr-un amestec de ou cu făină.

Se pune la prăjit în ulei bine încins înainte, la foc mediu. Se serveşte cu legume gratinate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.