Medalion de vita cu sos de vin din: muschi de vita, cartofi, parmezan, rosii cherry, unt, galbenus de ou, ulei de masline, sare, piper, seminte de mac si pesmet. Ingrediente: 180 g muschi de vita 2 buc. cartofi 20 g parmezan 2 buc. rosii cherry 20 g unt 1 galbenus de ou ulei de masline sare […]
Muşchi de vită cu sos de afine şi cartofi copţi
PrinteazaMuschi de vita cu sos de afine si cartofi copti din: afine, muschi de vita, unt, faina, lapte, cimbru verde, cartofi, sare si piper.
- 150 g afine
- 700 g muschi de vita
- 50 g unt
- 2 linguri faina
- 500 ml lapte
- 2-3 fire cimbru verde
- 600 g cartofi mici
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi muşchiul de vită în 4 bucăţi, spăaţi-l, scurgeţi-l de apă şi ştergeţi-l cu şerveţele. P
resăraţi carnea cu piper proaspăt măcinat, puneţi-o pe o farfurie, acoperiţi-o cu folie de plastic şi puneţi-o pentru 15 minute la frigider.
Intre timp, topiţi untul într-o tigaie, adăugaţi făina şi, după ce începe să se rumenească uşor, adăugaţi laptele, puţin câte puţin.
Amestecaţi încontinuu, până când sosul începe să se îngroaşe, după care puneţi afinele zdrobite şi pasate printr-o sită.
Omogenizaţi bine sosul şi mai lăsaţi-l să fiarbă 1 -2 minute la foc mic. Frigeţi muşchiul de vită pe un grătar bine încins, la foc mare.
Intoarceţi-l astfel încât să se rumenească frumos pe toate părţile. Serviţi muşchiul de vită fierbinte, stropit cu sosul de afine şi cu garnitură de cartofi copţi.
Muşchi de vită cu sos de afine şi cartofi copţi
Pofta buna!
poate iti place si:
Medalion de vita cu sos de vin
Limba de vita cu sos de smantana
Limba de vita cu sos de smantana din: limba de vita, ceapa, mustar, smantana, faina, pasta de tomate, sare, ulei. Ingrediente: 3 bucati limba de vita 1 ceapa 1 lingura mustar 6 linguri smantana 2 linguri faina 1/2 lingura pasta de tomate sare ulei Mod de preparare: Opareste limbile si curata-le de piele. Pune-le sa […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- sos de afine pt friptura
- vita cu sos de afine