Muschi de vita in sos de bere neagra

Printeaza

Muschi de vita in sos de bere neagra din: ulei de masline, muschi de vita, ceapa, usturoi, sare, piper, frunze de salvie, pasta de tomate, faina, bere neagra, morcovi.

Ingrediente: Muschi_de_vita_in_sos_de_bere_neagra

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 6 bucăţi muşchi de vită
  • 4 cepe
  • 4 căţei de usturoi pisaţi
  • sare, piper
  • 4 linguri frunze tocate de salvie
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 2 linguri făină
  • 500 ml bere neagră
  • 500 g morcovi

 

Mod de preparare:

Incălzeşti uleiul într-o tigaie. Condimentezi carnea cu sare şi piper.

Rumeneşti carnea la foc iute, pe toate părţile şi ţii preparatul la cald. Pui în tigaie ceapa tocată, usturoiul şi verdeţurile şi condimentezi.

Când s-a înmuiat ceapa, adaugi pasta de tomate şi făina şi amesteci pentru a nu se forma cocoloaşe, apoi torni berea, amestecând.

Pui în vas şi carnea cu sosul pe care l-a lăsat, acoperi şi fierbi la foc mic, cel puţin 45 de minute.

Cu 15 minute înainte de a fi gata, adaugi morcovii întregi, curăţaţi.

Inainte de servire, mai condimentezi, dacă mai este necesar.

Muschi de vita in sos de bere neagra

Muschi_de_vita_in_sos_de_bere_neagra

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Muschi de vita in sos de vin rosu

Muschi de vita in sos

Muschi de vita in sos din: muschi de vita, ceapa, morcovi, faina, vin, rosii, dafin, cimbru. Ingrediente: 2 linguri ulei 1 kg muşchi de vită tăiat în cubuleţe 2 cepe medii, curăţate şi tăiate în felii 500 g morcovi, tăiaţi pe lungime, dacă sunt mari 4 tulpini de ţelină, feliate 2 linguri rase cu făină 200 […]

Muşchi în sos vânătoresc

Muschi de vita cu sos de stafide

Muschi de vita cu sos de stafide din: muschiulet de vita, ceapa, patrunjel, stafide, pesmet, migdale, zahar, otet, amidon, sare, piper. Ingrediente: 1 kg muşchiuleţ 1 ceapă roşie 1 legătură pătrunjel verde sare 120 g stafide 500 g pesmet 120 g migdale 1 lingură zahăr 1 lingură oţet din vin 1 cub de supă 3 […]

 

Muschi de vita umplut cu legume si ciuperci murate

Muschi de vita la gratar, marinat in sos de soia

Muschi de vita la gratar, marinat in sos de soia din: muschi de vita, sos de soia, sake, sare, miere, chilli, ceapa, piper. Ingrediente: 2 felii de muşchi de vită (aprox. 500 g) 100 ml sos de soia 50 ml sake 1 linguriţă de sare 2 linguri de miere 1 lingură de chilli 3 fire […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.