Muşchi de vită cu sos de hrean

Printeaza

Muschi de vita cu sos de hrean din: hrean, faina, zahar, untura, otet, smantana, supa concentrata de legume sau vita si sare.

Ingrediente:

  • 70 g hrean
  • 80 g făină albă
  • 20 g zahăr
  • 50 g untură
  • 200 ml oţet
  • 200 ml smântână fermentată
  • 300 ml supă concentrată de legume sau de vită
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă, rade şi opăreşte hreanul. Căleşte faina în untură, toarnă supa, amestecând continuu până când se formează o compoziţie omogenă, apoi adaugă un praf de sare şi hreanul bine scurs.

După câteva minute, încorporează smântână, oţetul şi zahărul şi fierbe-le la foc mic.

Intre timp, taie muşchiul în patru medalioane şi leagă-le pe fiecare cu sfoară de bucătărie. Incinge grătarul de fontă şi frige medalioanele la foc mare lăsându-le în sânge sau dupa preferinte. Pune- le sare după ce le-ai întors prima dată.

Aşază carnea pe farfurii şi serveşte-o, după gust, cu o garnitură de legume şi cu sosul de hrean turnat deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.