Muschi de vita cu sote de ciuperci

Printeaza

Muschi de vita cu sote de ciuperci din: muschi de vita, ciuperci, ceapa verde, rozmarin, piper, unt, vin rosu demisec si ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 800 g muschi de vita
  • 400 g ciuperci
  • 2-3 fire ceapa verde
  • rozmarin
  • piper negru boabe si macinat
  • 50 g unt
  • 100 ml vin rosu demisec
  • 30 ml ulei de masline

 

Mod de preparare:

Pentru început, se taie muşchiuleţul de vită felii potrivite.

Se presează cu mâna şi se pune la macerat, cu 3-4 ore înainte să se pregătească pe grătar.

Se unge cu unt peste tot, se condimentează cu piper şi rozmarin şi se lasă la frigider acoperit cu o folie de plastic.

Separat, se curăţă ciupercile, se spală bine în câteva ape şi apoi se toacă feliuţe.

Se pune uleiul de măsline într-o tigaie şi se căleşte mai întâi ceapa tăiată rondele şi apoi se adaugă ciupercile feliate.

Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă în continuare la călit.

Se încinge grătarul şi se pun bucăţile de muşchi. Se răsucesc la intervale mici.

Se servesc cu soteul de ciuperci şi se ornează cu crenguţe de rozmarin proaspăt.

Muschi de vita cu sote de ciuperci

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.