Muschi de vita in stil asiatic
PrinteazaO reteta delicioasa de muschi de vita in stil asiatic din: usturoi, ghimbir, coriandru, zahar, chilli, sos de soia, ulei si muschi de vita.
- 6 catei usutoir, zdrobiti
- 2 linguri ghimbir razuit
- 3 linguri coriandru macinat
- 1 lingura zahar
- un praf chilli
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingura ulei
- 1,5 muschi de vita
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220C/ Amesteca ingredientele uscate cu uleiul si sosul de soia si unge muschiul. Aseaza-l in tava si da la cuptor 20 de minute. Redu temperatura la semnul 5/170C si lasa inca 1 ora daca vrei sa obtii o friptura in sange sau mai adauga 20 de minute pentru o friptura bine facuta.
Lasa friptura sa stea 20 de minute inainte sa o portionezi. Prepara sosul in stil asiatic: fierbe la foc mic 800 ml supa de vita cu 2 felii de ghimbir, 3 fire de patrunjel, 2 linguri sos de soia si 1 lingura sos de stridii. Adauga 2 linguri amidon dizolvat in apa rece. Fierbe la foc mic 3 minute. Adauga sos de soia si zeama de lamaie.
Muschi de vita in stil asiatic
Pofta buna!