Muschi de vita cu varza chinezeasca, sos de soia si ghimbir din: musvhi de vita, sare de mare, piper, varza chinezeasca, sos de soia, usturoi, ghimbir, ardei iute, suc de limeta, ulei de masline.
Ingrediente:
450gr muschi de vita
sare de mare si piper negru proaspat macinat
2 capatani de varza chinezeasca
8 linguri sos de soia
1/2 catel de usturoi, ras
1 bucata de ghimbir proaspat, de marimea unui deget, curatat de coaja si ras
1 ardei iute, fara seminte, ras
sucul de la 1 limeta
2 linguri de ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-o tigaie foarte fierbinte frigeti muschiul de vita, asezonat cu sare si piper.
Puneti- pe o farfurie si lasati- 2 minute, apoi fierbeti verdeturile in apa clocotita cu sare, pana se inmoaie.
Cat e inca fierbinte, inmuiati friptura in sos de soia si presarati-o cu usturoi, ghimbir, ardei iute, suc de limeta si ulei de masline.
Cand verdeturile sunt gata, separati-le in mod egal in 2 farfurii, impartiti muschiul de vita in 2 portii, iar deasupra turnati tot sosul ramas.
Muschi de vita cu varza chinezeasca, sos de soia si ghimbir
Friptura de vita cu roinita din: orez, varza, cotlet de vita, otet, ulei, roinita, ceapa, sos de soia, spanac, coriandru. Ingrediente: 200 g orez basmati 1/4 varză albă, tocată 1 morcov, răzuit 1 1/2 linguri ulei de susan 2 linguri oţet de mere 4 bucati cotlet de vită 1 lingură ulei de floarea soarelui, plus pentru […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.