Muschi de vita cu vin

Printeaza

Muschi de vita cu vin din: muschiulet, vin, morcovi, sare, piper, ceapa, ulei, pasta de rosii, faina, smantana.

Ingrediente:

  • 1 kg muşchiuleţ
  • 100 ml vin roşu
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 2 cepe roşii
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri pastă de roşii
  • 250 ml supă de carne
  • 2 linguri fă­ină
  • 3 linguri smântână

 

Mod de preparare Muschi de vita cu vin:

Carmea se pune în vin, apoi se lasă la rece timp de două zile.

După acest interval se scoate şi se scurge, după care, cu ajutorul unui cuţit ascuţit, se fac două orificii la cele douiă capete, în care se înfig cei doi morcovi curăţaţi.

Carnea se freacă apoi cu sare şi piper, apoi se prăjeşte pe toatie părţile.

Pasta de roşii se diluează cu supa de carne, se adaugă ceapa călită, vinul, iar zeama obţinută se toar­nă peste carne şi se lasă la fiert o oră şi jumătate.

Câmd este gata, carnea se scoate din supă şi se păstrează la cald.

Făina se omogenizează cu smântână şi se drege sosul din cratiţă. Se mai lasă să dea câteva clocote.

Carnea se taie felii, care se stropesc cu sos.

Preparatul se serveşte cu broccoli sote şi paste făinoase.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.