Muschi de vitel cu coniac

Printeaza

Muschi de vitel cu coniac din: smantana, mustar, unt, muschi de vitel, masline, coniac.

Ingrediente:

  • 100 ml smântână
  • 2 linguri muştar dulce
  • 2 linguri unt
  • 4 felii de muşchi de viţel
  • 200 ml coniac
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • sare si piper

 

Mod de preparare Muschi de vitel cu coniac:

Se amestecă 100 ml smântână cu 2 linguri muştar dulce.

Intr-o tigaie se topesc 2 linguri unt, apoi la foc mare se prăjesc 4 felii de muşchi de viţel.

Se adaugă 200 ml coniac, 100 g măsline fără sâmburi, piper verde, amestecul de smântână şi un praf de sare.

Se lasă să se rumenească.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.