Muşchi de viţel gratinat
PrinteazaMuschi de vitel gratinat din: dovlecel, rosii, muschi file de vitel, mozzarella, busuioc, ulei de masline, parmezan, sare, piper si boia.
- 1 dovlecel
- 2 rosii carnoase
- 400 g muschi file de vitel sau de porc
- 125 g mozzarella
- 1 legatura busuioc
- 5 linguri ulei de masline
- 2 linguri parmezanproaspat ras
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200°C. Se pregătesc legumele şi se taie felii. Se taie felii carnea; feliile se aşază între 2 straturi de folie transparentă şi se bat.
Se lasă să se scurgă mozzarella şi se taie felii subţiri. Se pun deoparte câteva frunze de busuioc; restul se pasează cu 4 linguri de ulei de măsline şi parmezan.
Se condimentează bine sosul pesto rezultat. Se repartizează dovleceii pe fundul unei forme de sufleu unse; se stropesc cu 1 lingură de ulei de măsline, se sărează şi se pipe- rează.
Se condimentează carnea şi se aşază pe patul de dovlecei; deasupra se aşază felii de brânză şi se presară boia.
Se coace totul la cuptor cca 20 min. Se ornează cu busuioc şi se aşază deasupra porţii de pesto.
Muşchi de viţel gratinat
Pofta buna!
Incoming search terms:
- reteta muschi de vita ca la restaurant