Muşchi de viţel gratinat

Printeaza

Muschi de vitel gratinat din: dovlecel, rosii, muschi file de vitel, mozzarella, busuioc, ulei de masline, parmezan, sare, piper si boia.

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 2 rosii carnoase
  • 400 g muschi file de vitel sau de porc
  • 125 g mozzarella
  • 1 legatura busuioc
  • 5 linguri ulei de masline
  • 2 linguri parmezanproaspat ras
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200°C. Se pregătesc legumele şi se taie felii. Se taie felii carnea; feliile se aşază între 2 straturi de folie transpa­rentă şi se bat.

Se lasă să se scurgă mozza­rella şi se taie felii subţiri. Se pun deoparte câteva frunze de busuioc; restul se pasează cu 4 linguri de ulei de măsline şi parmezan.

Se condimentează bine sosul pesto rezultat. Se repartizează dovleceii pe fundul unei for­me de sufleu unse; se stropesc cu 1 lingură de ulei de măsline, se sărează şi se pipe- rează.

Se condimentează carnea şi se aşază pe patul de dovlecei; deasupra se aşază felii de brânză şi se presară boia.

Se coace totul la cuptor cca 20 min. Se ornează cu busuioc şi se aşază deasupra porţii de pesto.

Muşchi de viţel gratinat

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • reteta muschi de vita ca la restaurant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.