Muschi de vitel cu mozzarella

Printeaza

O reteta de muschi de vitel cu mozzarella din: muschi de vitel, ulei de masline, sare, piper, sunca de parma, mozzarella, usturoi, rozmarin, cimbru, frunze de salvie, unt, supa, vin alb si smantana.

Ingrediente:Muschi de vitel cu mozzarella

  • 8 felii subţiri de muşchi de viţel (a cca 80 g)
  • 3 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 4 felii şuncă de Parma
  • 150 g mozzarella
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguriţe rozmarin tocat
  • 2 linguriţe cimbru tocat
  • 16 frunze de salvie
  • 2 linguri unt
  • 100 ml supă
  • 40 ml vin alb
  • 50 ml smântână

 

Mod de preparare:

Se bat feliile de carne, apoi se ung cu 2 linguri ulei; se să­rează şi se piperează. Se taie în jumătăţi feliile de şuncă. Se lasă să se scurgă mozzarella şi se taie beţişoare subţiri.

Se toacă usturoiul. Se repartizează pe feliile de carne, şuncă, mozzarella, usturoi, verdeaţă şi câte 2 frunze de salvie. Se rulează şi se fixează cu scobitori.

Intr-o tigaie se încinge untul cu 1 lingură ulei şi se prăjesc ruladele de jur-împrejur, circa 8-10 min. Se scot apoi din tigaie.

Zeama rămasă se stinge cu supă şi vin; se adaugă smântână şi se lasă să fiarbă puţin. Ruladele se servesc cu acest sos şi eventual lângă o garnitură de tagliatelle.

Muschi de vitel cu mozzarella

Muschi de vitel cu mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.