Muschi de vitel in sos de ceapa

Printeaza

Muschi de vitel in sos de ceapa din: muşchi de viţel, cepe, pastă de tomate, sare, piper.

Muschi de vitel in sos de ceapa

Ingrediente:

  • 500 g muşchi de viţel
  • 3-4 cepe
  • 3 linguri pastă de tomate
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Fierbi carnea de viţel. Separat, pui la călit în ulei încins, ceapa tăiată mărunt.

Când ceapa devine sticloasă, adaugi peste ea carnea de vită fiartă, o căniţă cu apă, pastă de tomate şi condimentele.

Laşi la foc mic, până când ceapa este gata şi sosul a scă­zut atât cât doreşti.

Serveşti preparatul cu mămăliguţă saircu piure de cartofi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Antricoate de vitel in sos de lamaie

Antricoate de vitel in sos de lamaie

Antricoate de vitel in sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, alb, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 antricoate de viţel fără os 4 linguri cu unt 8 felii de bacon 2 lămâi 2-3 linguri cu fâină 1 lingură cu vin alb 1 legătură de pătrunjel sare piper alb   Mod de preparare: […]

 

File de vitel in sos de vin alb

File de vitel in sos de vin alb

File de vitel in sos de vin alb din: file de vitel, foie gras, paine, prapur de porc, rozmarin, cimbru, sare, ceapa, usturoi, vin alb, unt, piper. Ingrediente: 1 file de viţel 200 g foie gras 100 g carne macră de viţel tocată 200 g pâine ţărănească 1 căţel de usturoi 1 prapur de porc […]

 

Ficat de vitel in sos picant

Ficat de vitel in sos picant

Ficat de vitel in sos picant din: file de vitel, vanata, spanac, ardei capia, rosii, arde iute, malai, morcov, apa, sare, ulei de floarea soarelui, sare, piper, usturoi, marar. Ingrediente: 500 g file de vitel 1 vanata 300 g spanac 3 ardei capia 6 rosii un ardei iute 250 g malai un morcov 750 ml […]

 

Escalop de vitel cu sos de smantana

Escalop de vitel cu sos de smantana

Escalop de vitel cu sos de smantana din: faina, escalop de vitel, ulei, ceapa, ciuperci, sherry, smantana, tarhon, sare, piper. Ingrediente:  1 lingura faina 4 bucati escalop vitel 2 linguri ulei 1 ceapa, tocata 150 g ciuperci 2 linguri sherry 200 ml smantana 2 lingurite tarhon sare si piper   Mod de preparare: Aszonati faina […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.