Antricoate de vitel in sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, alb, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 antricoate de viţel fără os 4 linguri cu unt 8 felii de bacon 2 lămâi 2-3 linguri cu fâină 1 lingură cu vin alb 1 legătură de pătrunjel sare piper alb Mod de preparare: […]
File de vitel in sos de vin alb din: file de vitel, foie gras, paine, prapur de porc, rozmarin, cimbru, sare, ceapa, usturoi, vin alb, unt, piper. Ingrediente: 1 file de viţel 200 g foie gras 100 g carne macră de viţel tocată 200 g pâine ţărănească 1 căţel de usturoi 1 prapur de porc […]
Ficat de vitel in sos picant din: file de vitel, vanata, spanac, ardei capia, rosii, arde iute, malai, morcov, apa, sare, ulei de floarea soarelui, sare, piper, usturoi, marar. Ingrediente: 500 g file de vitel 1 vanata 300 g spanac 3 ardei capia 6 rosii un ardei iute 250 g malai un morcov 750 ml […]
Escalop de vitel cu sos de smantana din: faina, escalop de vitel, ulei, ceapa, ciuperci, sherry, smantana, tarhon, sare, piper. Ingrediente: 1 lingura faina 4 bucati escalop vitel 2 linguri ulei 1 ceapa, tocata 150 g ciuperci 2 linguri sherry 200 ml smantana 2 lingurite tarhon sare si piper Mod de preparare: Aszonati faina […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.