Linguine cu Fructe de Mare. Acest preparat este ideal pentru iubitorii de fructe de mare si pentru cei care doresc sa se rasfete cu o cina speciala. Aceasta reteta este ideala pentru o masa sofisticata si sanatoasa, oferind un echilibru perfect intre proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase. Ingrediente 300 g de linguine – Pastele linguine […]
Muschi de vitel cu spanac
PrinteazaMuschi de vitel cu spanac din: spanac, mustar, unt, lapte, muschi de vitel, lamaie, cartofi, ulei, miere, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g spanac
- 50 g muștar
- 50 g unt
- 100 ml lapte
- 400 g mușchi de vițel
- 1/2 lămâie
- 6 cartofi
- ulei
- miere
- sare
- piper
Mod de preparare:
porționează mușchiul și se unge cu ulei. presară cu piper și se frige pe grătarul bine încins.
curăță cartofii și se fierb. pasează și se freacă bine cu unt și lapte. La final se presară sare după gust.
Frunzele de spanac spălăte bine, se prăjesc în 4-5 linguri de ulei, până se înmoaie.
presară sare și piper după gust. Muștarul se freacă cu o lingură de miere și se diluează cu sucul de la o jumătate de lămâie.
montează farfuriile. Se pune o bucată de mușchi, piure de cartofi și garnitura de spanac.
stropesc cu sosul de muștar și se servesc fierbinți.
Muschi de vitel cu spanac
Pofta buna!
Descoperă Lumea Ceaiului Kenyan
Descoperă Lumea Ceaiului Kenyan: Ceaiul Kenyan a câștigat rapid recunoaștere pe piața mondială a ceaiului, datorită aromei sale distincte și calității superioare. Ceaiul a fost introdus în Kenya la începutul secolului XX de către colonizatorii britanici. În 1903, plantațiile de ceai au început să apară în zonele fertile ale Kenyei, iar primele culturi comerciale au […]