Muschiulet cu creveti

Printeaza

Muschiulet cu creveti din: muschiulet de vita, creveti, sare, piper, busuioc, dafin, ceapa, morcov, pastarnac, telina, usturoi, ulei, capere.

Ingrediente:

  • 400 g muşchiuleţ
  • 200 g creveţi
  • sare
  • 1 lingu­riţă piper măcinat
  • 1 linguriţă busuioc
  • 1 foaie da­fin
  • 1 ceapă roşie
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 100 g ţelină
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 ml ulei de măsline
  • 2 linguriţe capere
  • 200 ml supă de oase

 

Mod de preparare Muschiulet cu creveti:

Se înfierbântă supa de oase, se adaugă morcovul, păstârnacul, ţelina, ceapa tăiată în două jumătăţi, usturoiul, foaia de dafin şi se fierb.

După 10 minute se ia oala deo­parte, supa se răceşte, se pune bucata de carne, se adaugă uleiul de măsline şi se ţine astfel o zi, la frigider. A doua zi se scoate carnea din marinată, se scurge şi se taie feelii subţiri, mai lungi.

Pe fiecare felie se aşază câte un crevete, se rulează, se prind cu o scobitoare şi pe fiecare ruladă se pune câte o caperă.

Marinata se strecoa­ră, se toarnă într-o tavă, se pun ruladele în ea, se condimenteează după gust cu sare, piper şi busuioc, apoi se dau 15 minute în cuptor, la foc moderat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.